loenen  

Installateur  >  Loodgieter  >  dakdekker in loenen  
Installateur
loenen

Dakdekker

De bitumeuze dakenspecialist voor loenen


Een plat dak met bitumen afwerking heeft veel voordelen: het is makkelijk en redelijk voordelig te leggen en de wind heeft er bijna geen vat op. Maar als het gaat lekken is lijden een last! Soms is het bijna niet te achterhalen WAAR de lekkage zit.
Dat betekent dat een dakspecialist het hele dak na moet lopen en dan met name de aansluitingen moet gaan controleren. Als er een lek gevonden is kan dat gerepareerd worden met hete lucht, een vlam of soms ook met speciale bitumen dakafdichtingskit.
Uw dakdekker wil dat graag goedkoop voor u verzorgen!

bitumen dak
Bitumen dak
Links op de foto een correct aangelegd aflopend bitumen dak met leislag afwerking. Het dak watert goed af en de leislag beschermt de gemodificeerde bitumen  tegen de UV straling van de zon.
Voor vlakke daken wordt hier ook wel een grindlaag voor gebruikt: de UV stralen komen daar niet doorheen EN het is ook een mooie verzwaring tegen opwaaien / afwaaien.

Rechts op bovenstaande foto een vlak gelegd bitiumen dak opgebouwd  uit een rol gemodificeerde bitumen aangebracht op isolatieplaten. (zg 'warm dak' construktie) Duidelijk is te zien dat de afwaterig wat trager verloopt: er is maar een gering dakafschot.
bitumen dak met loodflappen
Detail schoorsteendoorvoer.Om aansluitingen te maken tussen opgaand werk (zoals schoorstenen of muren) worden vaak flappen / stroken / loketten lood, zink of  koper gebruikt. Deze traditionele metalen zijn  nog steeds onvervangbaar ! Voordeel: het veroudert niet, het is makkelijk te vormen en vormt een ideale overgang tussen hout of stenen en het bitumen dak.

Vlak bitumendak met een in Zink gezette stadsuitloop.KUNSTSTOF

Steeds meer komen er vol-kunststof dakbedekkingen (zg 'zeildoek' vergelijkbaar met vrachtwagenzeilen) Dat is redelijk sterk en relatief makkelijk te verwerken met lijm of hete lucht. Soms zijn er zelfs meerdere kleuren leverbaar!
Dit materiaal is overigens vergelijkbaar met rubber vijverfolie.BITUMEN
Er gaat voor een dak niets boven traditionele bitumen. Sterk, weersbestendig en bewezen kwaliteit!
Omdat bitumen tegenwoordig geblazen en gemodificeerd wordt is het beter UV bestendig en ook bij lage temperaturen nog steeds erg flexibelRol gemodificeerde bitumen met glasvezelinlage ("bewapening")
ZG 'dakrol'. Dit soort rollen wordeen met een brander op dak gesmolten.
LOODGIETER / INSTALLATEUR
gratis prijsopgave

alleen voor nederland


LOODGIETER


  wateraanleg
  riolering aanleg
  zink / koper / lood / RVS werken
  dakgoten
  sanitair
  rioolontstopping

  aanleg- en installatie van Gastoestellen  zoals combi-ketels


Bij u in loenen
Welkom in loenen
Lees meer over loenen
meer loenen  

drukkerij  bloemen bezorgen  
rijschool   makelaar   flats   hypotheek   notaris   woningen   keuken   hoveniers     loenens reisburo    catering    loodgieter  loodgieter    schilder in loenen    stratemaker in loenen    bruidsboetiek   bruidsmode
   
trefwoorden:
Sanitaire  Aanleg van gasleidingen solderen soldeer zoldeer
gasapparaat geiser verwarmingsketel combi-ketel boiler loenen  
vloerverwarmingen buis kopere pijp koppelstuk kraan thermostaat  verwarmingskraan verwarming verwarminsketel combiketel combi-ketel gaskachel gaskachels
onderhoud onderhouden onderhoudscontract servicecontract contrakt